Verslagen van activiteiten

Verslag High tea 5 mei

Zondag 5 mei 2019 heeft onze jaarlijkse high tea weer plaats gevonden. De aanmeldingen waren iets minder dan voorgaande jaren, maar toch zaten we op 22 kinderen. Het was een mooie groep, waarvan de ouders ook mee hadden geholpen tijdens de high tea, dat was erg fijn.

Helaas was het slecht weer, dus de kinderen konden helaas niet in de speeltuin spelen. Normaal gesproken hebben we 2 groepen, zodat de ene helft van de kinderen buiten kan spelen en de andere kinderen hapjes maken. Nadat alles op was, ging de andere groep buiten spelen. Door de regen hadden we de planning moeten wijzigen. Om 11 uur waren alle kinderen binnen. Ze gingen aan de tafels zitten waar hun naam op de kaartjes stonden, aan de achterkant van het kaartje stond het gerechtje dat ze mochten maken. Toen alles klaar was, werd het mooi gepresenteerd en hadden we er een lopend buffet van gemaakt. De kindjes konden zelf pakken wat ze lekker vonden, de versierde negerzoentjes waren het populairste.  Aan een lange gedekte tafel werd alles lekker opgepeuzeld.

De hapjes die werden gemaakt:

Negerzoentjes met vruchtenhagel + Hartige prikkers met kaas, worst, augurk, uitje en druiven + Pannenkoekjes met pasta en banaan + Verse kinder sangria + Belegde croissantjes + Tomatensoepje

Nadat iedereen zijn/haar buikje had vol gegeten werden er spelletjes gedaan en toch nog buiten gespeeld in de speeltuin, het was immers weer droog. Om 13 uur was het weer afgelopen en mochten de kindjes weer naar huis. Het was een geslaagde ochtend.

Wij willen de ouders bedanken voor het helpen, jullie waren onmisbaar! Voor de high tea van volgend jaar worden er al nieuwe ideeën op gedaan.

Ingezonden door: De jeugdcommissie, Jolanda, Linda, Inge, Chrissy en Miriam

 

Verslag koffieuurtje Plus 8 mei

Op woensdag 8 mei was het tweede koffieuurtje plus. Ook deze versie was weer een succes, 12 mensen hadden samen gezellig gebiljart, Skibo en/of Rummikub gespeeld. Tini en Ad hadden deze keer gezorgd voor broodjes met een knakworstjes. Alle aanwezigen waren het er mee eens dat deze activiteit een vervolg moet krijgen en daarom zijn meteen weer 2 data voor in het najaar gepland. Deze data zijn 18 september en 30 oktober.

 

Verslag jeu de boules 11 mei

14 deelnemers hebben tijdens het jeu de boulles gestreden om de eerste plaats. Jammer genoeg wat minder dan andere jaren, maar het was evengoed gezellig en voor herhaling vatbaar. De eerste plaats was voor Ad Bongers, Henk Robben werd 2e en Joke Janssen won de derde prijs.

 

 

You missed

error: Content is protected !!