Verslag 40 jaar bestaan Buurtvereniging

Zondag 19 september werd in speeltuin De Wiebert het 40-jarig bestaan van buurtvereniging ’t Huufke gevierd. Er hadden zich ongeveer 110 volwassenen en 15 kinderen aangemeld om te komen. Het weer was ons gezind. Het was prachtig weer met wat zon. Vanaf 14.00 uur druppelde de leden langzaam binnen. DJ Frank Mulder draaide mooie muziek waar iedereen van genoot. Dit ging nog op de ouderwetse manier door middel van singeltjes. Onze voorzitter, François Watervoort, verwelkomde alle aanwezigen en wenste ze een mooie middag toe. Tegen 14.30 uur was ijscafe Holland met een ijskar aanwezig om voor speciaal de kinderen ijsjes te verzorgen. Er was een ruime keuze aan smaken. Ook de volwassenen maakte hier gebruik van en genoten van een heerlijk ijsje . Rond 15.30 uur vertrok de ijskar weer. Hij was ook bijna door zijn voorraad ijs heen. Ook was er vanaf 14.30 uur een clown die van ballonnen van alles maakte voor de aanwezige kinderen. Deze genoten hier dan ook van. Ook verscheidene volwassenen gingen naar de clown om iets te laten maken. De aanwezige kinderen mochten ook gebruik maken van alle speeltoestellen in de speeltuin. Dit werd dan ook goed gedaan. Er was voor iedereen genoeg te drinken en de buurtgenoten konden gezellig buurten en genieten van muziek, ijs en clown. Rond de klok van 16.00 uur kwam Eric Robben met zijn friteskar. Bij hem kon iedereen wat te smullen halen. Hij had heerlijke saté met stokbrood, frites, frikandellen, kroketten, bamischijven en nog enkele snacks. Iedereen genoot hiervan en vele gingen meerdere malen terug om iets te halen. Rond 19.00 uur vertrok Eric weer met zijn friteskar. Daarna werd er nog een klein uurtje door gefeest. Zelfs een polonaise werd ingezet. Rond 19.45 werd medegedeeld dat iedereen nog een laatste drankje kon halen. Het was een fantastisch feest waar zeker nog over gepraat zal worden. Alle aanwezigen gingen met een voldaan gevoel naar huis.