(Let-op) NL Doet verplaats naar 13 April

NLdoet bij Wijkgebouw ’t Huufke                                                                                 Het bestuur van de stichting heeft besloten om de nl.doet dag van 16 Maart af te lasten i.v.m. het slechte weer.
We gaan klussen op zaterdag 13 april en gaan er vanuit dat het dan ook lente is.

op zaterdag 13 April

aanvang 09:00 uur

 

Bij de afgelopen editie waren zo’n 375.000 Nederlanders actief bij ruim 10.000 klussen en activiteiten.  Stichting Wijkgebouw ’t Huufke doet al jaren mee met deze actie van het Oranje Fonds.  Vorig jaar hebben we een rioolaansluiting gemaakt voor een wastafel voor de speeltuinvereniging, een kast in elkaar gezet voor de buurtvereniging, het blad opgeruimd naast ’t Huufke en de tent opgebouwd. Ook dit jaar hebben we weer een klus aangemeld voor deze dag.  We gaan op deze dag een aantal klussen binnen en buiten het gebouw doen. Wij zijn dus dringend op zoek naar 12 vrijwilligers die ons op deze zaterdag willen helpen.

Wij beginnen om 9:00 uur eerst met koffie en klussen tot 14:00 uur en maken er een gezellige dag van.

Er wordt voor een lunch gezorgd.

Aanmelden kan bij Jos Verstegen via de mail:

josverstegen@home.nl  of telefoon : 0615014431